Komradio för företag

Om du jagar, åker båt eller på annat sätt vistas i natur har vi de rätta produkterna. Våra produkter är robusta, har lång garantitid, mängder av smarta funktioner och är vattentåliga. Vi har produkter för alla former av fritidsbruk, jakt, marint och licensfria stationer.

Vi säljer och reparerar ICOM, V-Com, Motorola samt NIROS komradio och tillbehör

Jaktradio

Vårt jaktradiosortiment omfattas av renodlade jaktapparater som är formsydda för jägaren. I tillägg finns också en station för mobilt bruk som ger dig lång räckvidd med den höga uteffekten på 25 W. För den som även vill ha en radio på sjön finns en kombinerad station du kan använda både i skogen och på sjön. 

Marinradio

Vårt marina sortiment hittar du produkter för alla ändamål. Enkla handburna och produkter för fast montage som håller dig säker på sjön om olyckan är framme till marknadens mest avancerade produkter för yrkessjöfart och livräddningssyfte. Den gedigna kvaliten på produkterna är genomgående oavsett vilken produkt du väljer. Våra marina stationer kan du lita på när säkerheten sätts på prov. Samtliga marinprodukter är vattentäta.

Licensfri radio

En licensfri radio är enkel att använda kräver inget speciellt tillstånd och är ett billigt kommunikationsalternativ. Licensfri radio kallas också för kortdistansradio och lämpar sig exempelvis för indrottsarrangemang, montörer, vakter, restaurang, hotell mm.

Kontakta oss när det gäller komradio. Ring 0910-752100

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår